Διασυλλογικό στις  Κρηνίδες Ν. Καβάλας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7/4/13 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Κρηνίδων Ν.Καβάλας.

Η διοργάνωση έγινε από τον Α.Σ.ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ, με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον προπονητή κ. Θ. Χατζόπουλο, με την έγκριση της (Ε.Ο.Π.Τ.) και με την συμμετοχή 8 συλλόγων και 100 αθλητών.

Στην διοργάνωση παρερεύθηκε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΤ κύριος Θ. Σμιάρης ο οποίος συνεχάρη την όλη επιτυχία της εκδήλωσης, τους προπονητές και βοήθησε στην αποπεράτωση του έργου της με τους διαιτητές Α. Γκάνη και Α. Γκούλιαν.

Πραγματοποιήθηκαν κατηγορίες πλήρους επαφής και χαμηλών λακτισμάτων.

Οι σύλλογοι που έλαβαν μέρος ήταν, Α.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Σ ΠΟΛΥΔΑΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, Α.Σ.ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ (παρουσιάστηκε και επίδειξη), Α.Σ.CORPUS ΑΡΕΝΑ, Α.Ο.ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Σ.ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΡΑΜΑΣ, Α.Ο.ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,Α.Σ.ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ.

Οι εκπαιδευτές που έλαβαν μέρος ήταν Ι.Ζάχος, Η.Μαυραγγελίδης, Γ.Καλαϊτζής, Γ.Μαρτίδης, Γ.Κιουρτίδης, Π.Καρανικολής, Κ.Μηναίος, Θ.Μηναίος, Α.Κολάτσιος, Θ.Χατζόπουλος.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν.Κιοσέ, Α.Σιγκιρίδης, Π.Γεωργιάδης, Η.Καλανταρίδης οι οποίοι και συνεχάρησαν την όλη εκδήλωση.

Διασυλλογικό στις  Κρηνίδες Ν. Καβάλας Διασυλλογικό στις  Κρηνίδες Ν. Καβάλας Διασυλλογικό στις  Κρηνίδες Ν. Καβάλας

Διασυλλογικό στις  Κρηνίδες Ν. Καβάλας Διασυλλογικό στις  Κρηνίδες Ν. Καβάλας