Επιτυχία του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς στο 2ο Παγκόσμιο


Με 4 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα επέστρεψε ο Αθλος Κιλκίς από το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο στυλ του KICK BOXING στις ΣΕΡΡΕΣ.

Στις 6-7 Μάιου 2017 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο των Σερρών το 2o Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) . Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την συμμέτοχη του φίλαθλου κόσμου άλλα και των αθλητών να είναι πολύ μεγάλη . Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό με το θέαμα να ικανοποίει κάθε φίλαθλο.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με 9 αθλητές που αναφέρονται παρακάτω με τις ανάλογες διακρίσεις :

1. Δορδανά Ρένα κατηγορία γυναικών κιλά 65 στυλ low kick – και light kick βετεράνων όπου κατέκτησε 2 πρώτες θέσεις και 2 χρυσά μετάλλια
2. Σοφιανού Βαρβάρα κατηγορία γυναικών κιλά 80 στυλ low kick 1 Θέση Χρυσό μετάλλιο
3. Μαλκοτσίδης Θεόδωρος κατηγορία ηλικίας 14 ετών κιλά 90 στυλ low kick 2η θέση αργυρό μετάλλιο
4. Αϊβαζίδου Αναστασία κατηγορία ηλικίας 14 ετών κιλά 46 στυλ low kick 2η θέση αργυρό μετάλλιο
5. Παπαγεωργίου Ηλίας κατηγορία ηλικίας 11 ετών κιλά 53 στυλ light kick 3η θέση χάλκινο μετάλλιο
6. Σοκόλοβα Αικατερίνη κατηγορίας γυναικών κιλά 63 στυλ light kick βετεράνων 1η θέση Χρυσό μετάλλιο
7. Νικολαΐδη Σοφία κατηγορία ηλικίας 12 ετών κιλά 62 στυλ light kick 2η θέση αργυρό μετάλλιο
8. Νικολαΐδη Γιώργο κατηγορία ηλικίας 12 ετών κιλά 61 στυλ light kick και low kick οπού κατέκτησε την 2η και 3η θέση αντίστοιχα αργυρό και χάλκινο μετάλλιο
9. Καραπαναγιωτίδη Στέφανο κατηγορία ηλικίας 13 ετών κιλά 62 στυλ light kick αποκλεισμός λόγο απουσίας .

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών τους .Η συμμέτοχη σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα έδειξε ότι οι αθλητές μας έχουν μάθει να αγωνίζονται και να αποδεικνύουν κάθε φορά ότι το τρίπτυχο υπομονή ,επιμονή και άσκηση είναι αυτό που επιβραβεύει τελικά ο αθλητισμός.

Συγχαρητήρια στην Δορδανα Ρένα που συμμετείχε και ως Διαιτητής Κριτής στα αγωνιστικά στυλ του Ταταμι και του Ρινγκ και με την σωστή κρίση της εξελιχτήκαν οι αγώνες ομαλά . Και πάλι μπράβο για την εκπροσώπηση και σε αυτόν τον τομέα !!!

Επιτυχία του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς στο 2ο Παγκόσμιο